Retourneren

 

Zichttermijn

Alle producten op de website zijn met zorg door ons geselecteerd. Ondanks dat kan het voorkomen dat de artikelen niet aan je verwachtingen voldoen. In dat geval kan je de niet gewenste artikelen natuurlijk retourneren binnen 14 werkdagen na ontvangst, mits ongebruikt en onbeschadigd, in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd. De retourzending dient vooraf via het Formulier voor Herroeping of telefonisch aan ons te worden gemeld. Niet aangemelde retouren zullen niet worden gecrediteerd. Indien de zichttermijn verstreken is, ben je volgens de wet de eigenaar en is de koopovereenkomst definitief.

Het is verstandig een afgiftebewijs of een vergelijkbaar document te bewaren, zodat je kunt aantonen op welke datum je de artikelen retour hebt gezonden.

Zodra wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen, restitueren wij het aankoopbedrag op jouw rekening. Take Care Of Nederland behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren (of gedeeltelijk te vergoeden) indien ze onvoldoende gefrankeerd zijn, de artikelen niet in de originele verpakking zitten, beschadigd zijn, het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn en/of de retourzending niet binnen 14 werkdagen bij ons is gemeld. Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender.

 

Aansprakelijkheid

Indien een zending door derden beschadigd wordt, bijvoorbeeld de vervoerder, dan verzoeken wij je onmiddellijk contact met ons op te nemen. Maak een aantekening op het vervoersbewijs van de bezorger dat er sprake is van schade. Wij zijn niet aansprakelijk voor het toebrengen van schade door derden, maar stellen wel alles in het werk om je hierbij van dienst te zijn.

 

 

!